Pincehelyiségben alakították ki

2022.06.03. 07:00

Tizennyolc év alatt ingyenes a DRVE konditerme Nagykanizsán

Konditermet alakított ki Zrínyi utcai székhelyén, egy pincehelyiségben a Demokratikus Roma Vezetők Egyesülete.

Horváth-Balogh Attila

Cseresnyés Péter és Tejfel József a konditeremben Fotó: Szakony

A konditermet tegnap mutatta be a sajtónak Tejfel József, a civil szervezet elnöke, aki az eseményre meghívta Cseresnyés Péter országgyűlési képviselőt is.

- Csináltunk egy edzőtermet, aminek a "Haver Gym" nevet adtuk - bocsátotta előre Tejfel József, aki saját kondigépeit ajánlotta fel a célra. - A célunk az, hogy a közelgő nyári szünetben - s természetesen, majd aztán is - lekössük a gyerekeket és megismertessük velük ezt a sportágat, amit magam is űzök. Tizennyolc éves korig ingyen bejöhetnek, nem kell semmit sem fizetniük az eszközök használatáért, s nemcsak a DRVE körébe tartozó nebulókat várjuk, hanem mindenkit, aki szeretné kipróbálni ezt a mozgásformát.

Tejfel József jelezte: nyolc eszköz áll a gyerekek rendelkezésére, akiknek épségére természetesen, felnőtt személyzet ügyel majd testedzés közben.

- Reggel 8 órától gyakorlatilag bejöhet bárki, hisz' valaki mindig van az irodában, de hivatalosan hétfőn, szerdán és pénteken van nyitva a konditerem - fűzte hozzá az elnök. - Természetesen, házirendet is alkottunk, ennek szabályait kötelezően be kell tartania minden vendégnek.

Cseresnyés Péter méltatta az egyesület közösségépítő munkáját.

- Gratulálok a DRVE-nek, ez a fejlesztésük is szépen illeszkedik abba a sorba, mely a közösségépítést fogalmazza meg elsődleges célként - szögezte le Cseresnyés Péter. - A DRVE rengeteget tesz a közösségért, legújabb dobásuk, az edzőterem pedig elsősorban a fiataloknak kínál hasznos és egészséges időtöltést. Szeretnék sok sikert kívánni a szervezet elnökének Tejfel Józsefnek további elképzelései megvalósításához. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában