Elismerés

2022.06.11. 17:00

Kitüntették a Dél-zalai Víz- és Csatornamű Zrt. dolgozóit

A vízi közművek június 12-ei napjához kötődve tegnap a Dél-zalai Víz- és Csatornamű Zrt. Kisfaludy utcai telephelyén díjazták a legjobb dolgozókat.

Benedek Bálint

20220610, Nagykanizsa, A vízi közművek június 12-ei napja előtt a Dél-zalai Víz- és Csatornamű ZRt. átadta a tavaly alapított "Dél-zalai Vízmű ZRt.-ért" díjakat a munkahelyi elkötelezettség elismeréséért. A díjazottak. Balról, első sor: Baracskai Gyula, Horváth Andrea (Ebergényi József Attila felesége), dr. Polay Alexandra Erzsébet kamarai jogtanácsos, Opicz Ágnes gazdasági igazgató. Második sor: Kendli Richárd műszaki igazgató, Fülöp Ferenc csatornatisztító és gépkocsi vezető, Cziráki László vezérigazgató, Gáspár Zoltán csőhálózat építő és javító és Nagy Balázs raktárvezető. Fotó: Szakony Attila SzA_Zalai Hirlap_ZH_

Fotó: Szakony Attila

Az ünnepségen a cég elnök-vezérigazgatója, Cziráki László elmondta: tavaly megalapították a „Dél-zalai Vízmű Zrt.-ért” elismerést, melyet azok a dolgozók érdemelnek ki, akik a cég iránt elkötelezettek, példaértékű és kiemelkedő szakmai munkát végeznek. A kitüntetések átadása egyúttal tisztelgés a víziközmű ágazatban dolgozók előtt. 

Elismerést vehetett át dr. Polay Alexandra Erzsébet kamarai jogtanácsos, Opicz Ágnes gazdasági igazgató, Fülöp Ferenc csatornatisztító és gépkocsivezető, Gáspár Zoltán csőhálózat-építő és -javító, valamint Nagy Balázs raktárvezető. Posztumusz kitüntetést kapott Baracskai Gyuláné egykori gazdasági vezető, valamint Ebergényi József Attila nagykanizsai vízellátási művezető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában