Szépségverseny

2022.04.23. 14:21

Íme Zala megye öt legszebb Tündérszépe: hamarosan eldől, ki ragyoghat a döntőben

Immáron országos szépségversenyünk negyedik évadát hirdettük meg, melynek első lépéseként ismét Zala megye legszebb lányait kerestük.

zaol.hu

Idén is nagyon sokan jelentkeztek a versenyre, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga. A regionális forduló lezárultával szigorú szakmai szempontok alapján öt lányt delegáltunk az országos zsűri felé, közülük ők választják ki azt, aki a Tündérszépek 2022 szépségverseny országos fordulójában képviseli majd Zala megyét.

Zala megye öt legszebb hölgye a szakmai zsűri döntése nyomán:
Derencsényi Fanni - Hévíz, 22 éves

Pap Lolita Vivien - Zalaegerszeg, 21 éves

Pesti Viktória - Zalaegerszeg, 18 éves

Sabjanics Zorka - Zalaegerszeg, 18 éves

András Evelin - Lovászi, 24 éves

Hétfőn közöljük a közönségszavazás nyerteseit!
 

Természetesen az olvasói szívecskéknek is óriási szerep jutott a regionális fordulóban, és fog is jutni: régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb értékelést kapó versenyző még egy esélyt kap ugyanis, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként csatlakozzon a döntős mezőnyhöz a Mediaworks országos szépségversenyén. A régiós közönségszavazás győzteseinek a nevét hétfőn közöljük. Az olvasói értékelések alapján továbbjutó szépségek a szerdán (április 27-én)  induló fordulóban gyűjthetik a szívecskéket a döntőbe jutásért hét napon keresztül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában