Minden támogatásra nagy szükség van

2022.04.14. 07:00

Adományokat osztott a karitász Zalaegerszegen

A kertvárosi plébánia karitász csoportja a héten nagyböjti adományosztást szervezett.

ZH

Szakács Gyuláné, Mekina Erzsébet és Pálos Kálmánné csomagokat állít össze

Forrás: Kertvárosi Karitász

Dr. Sárközi Violetta, a csoport vezetője elmondta, hogy az idei nagyböjti időszakban 49 családot támogattak adományokkal. A nagyhét kezdetén 30 darab, tartós élelmiszerekből álló csomagot adtak át a Kertvárosban élő hátrányos helyzetű embereknek. 

– A hívek által felajánlott készpénzből a nagyobb létszámú családoknak ajándék­utalványt vásároltunk, amelyet élelmiszerek vásárlására használhatnak fel. A pénzadományon kívül sokan segítették tartós élelmiszerek vásárlásával adományosztásunkat. A karitász csoportunk munkáját több éve támogató egyik vállalkozó húsz darab nagy értékű csomagot állított össze, és hozta el plébániánkra – összegezte a csoport vezetője. 

Hozzátette: jelenleg minden támogatásra nagy szükség van, hiszen támogatott családjaik körében sokan elveszítették munkájukat az elmúlt hetekben. Dr. Sárközi Violetta végül köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették akciójukat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában