Mosolyt csalni a nélkülözők arcára

2022.03.04. 14:30

Záhonyban osztják szét a kanizsai adományokat

A kárpátaljai magyarokat évek óta segítő, homokkomáromi Bodó Tamás alig egy hete hirdette meg a Facebook-on az adománygyűjtési akciót, melyre két teherautóra való adomány gyűlt össze.

Benedek Bálint

A homokkomáromi Bodó Tamás évek óta segíti a kárpátaljai magyarokat, most a háborús krízis idején a Piarista-iskola tanáraival, diákjaival és azok szüleivel összefogva gyűjtést rendezett. Horváth Zsuzsanna meleg plédeket adott az épp Záhonyba induló Bodó Tamásnak

Forrás: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A Piarista-iskola portásaként dolgozó férfi a nagykanizsai intézmény udvarán pakolta be pénteken a diákok, szülők, tanárok és egyéb támogatók által felajánlott tisztálkodószereket, matracokat, gyermeküléseket, valamint csokoládékat. Elmondta: az adomány járattal Záhonyba megy, ha lehetősége lesz, akkor a határ túloldalán Beregszászt is meglátogatja. Ott rengeteg nélkülözőnek csalhat mosolyt az arcára az adományokkal.

Forrás: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában