Nők, képek – együtt

2022.03.14. 15:00

Fotópályázat nőkkel a középpontban

A Zalai Falvakért Egyesület, a Flex támogatásában a Mi.Nők. Egymásért. Együtt. program keretében pályázatot hirdetett amatőr és profi fotográfusok számára közös kiállításon való megjelenésre.

A beérkezett és zsűrizett alkotásokból (a zsűrizést Seres Péter fotográfus vezeti) június elején kiállítás nyílik Zalaegerszegen. A pályázat célja, hogy rávilágítson a nők helyzetére, megértesse és beazonosítsa azokat az esélyhátrányokat, amelyek ma a vidéken élő nők mindennapjaira, döntéseire hatással bírnak. A figyelmet arra szeretnék irányítani, hogy a nők vidéken, a helyi közösségekben vállalt szerepükkel és szerepvállalásaikkal mintát adnak, másokat is segítenek, bevonnak, helyzetbe hoznak. Hívószavak: nők vidéken, egymásért, együtt, esélyegyenlőség, önazonosság, közösség, segítő hálózatok. 

 

A pályázati felhívás amatőr és profi fotográfusok számára szól, a szervezők kérik, hogy a pályaműveket e-mail-ben pályaművenként, nem tömörített mappában juttassa el a pályázó a minok.fotopalyazat@ gmail.com címre. A szakmai zsűri által kiválasztott nyertesek ajándékutalványban részesülnek: az 1. díj 60 ezer forint, a 2. 45 ezer Ft, a 3. 25 ezer Ft értékű. A zsűri különdíjakat is felajánlhat. Az eredményt a kiállítás napján jelentik be. A pályázati felhívás 2022. március 1-jén jelent meg, a beadási határidő április 20. szerda éjfél, a zsűrizés, a pályaművek kiválasztása április 20. – május 10. közt történik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában