Loco-Motiv Közösségi Alapítvány

2022.03.11. 21:00

Az első pályázat

Megjelent a Loco-Motiv Közösségi Alapítvány első pályázati kiírása.

HBA

Mint arról korábban már beszámoltunk, a civil szerveződés azzal a céllal alakult meg a tavalyi év végén, hogy helyi forrásból helyi ötletek megvalósítását támogassa. Cserti Csilla, az alapítvány kuratóriumának tagja kiemelte: az alapítvány nem hazai vagy európai uniós pályázati forrásokból működik, hanem céges és egyéni támogatásokból, felajánlásokból. A beérkező felajánlásokból pedig maga az alapítvány hirdet pályázatokat újszerű közösségi programok megvalósítására. 

 

 

Nemrég megjelent az első ilyen, melyre akár igazolhatóan korábban megalakult közösség, baráti társaság is, illetve civil szervezet pályázhat. 

Cserti Csilla jelezte: a mostani programra 500 ezer forintos keret áll rendelkezésre. A pályázók feladata április-­májusban egy legalább 4 órás, de maximum egynapos program megszervezése, mely minimum kettőt teljesít a három meghatározott cél közül. Ezek pedig a következőek: összekötni a programmal városrészeket, különböző korosztályokat, civil szervezeteket, informális közösségeket, legalább 200 főt megmozgatni, valamint minél többet megmutatni Nagykanizsából az online térben. 

 

 

A pályázatot március 24-ig lehet benyújtani, a részletekről a Loco-Motiv Közösségi Alapítvány Nagykanizsa Facebook-profilján lehet tájékozódni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában