Rendőrt hívtak

2022.02.08. 07:00

Megrongálta az aktivisták gépkocsiját egy férfi Zalaháshágyon

Saját elmondása szerint megfenyegettek egy ellenzéki aktivistát, majd az autójának kerekét is kiszúrták a településen. Az eset szombaton történt, amikor a sértett társával együtt az Egységben Magyarországért választási szövetség kiadványait juttatta el a háztartásokhoz.

Gyuricza Ferenc

Keresztes Csaba kampányfőnök elmondta: aktivistáik a község belterületén parkoltak le autójukkal, s már ekkor szóbeli fenyegetést kaptak egy férfitől. Később, amikor egyikük visszatért a kocsihoz, észlelte, hogy az egyik kerék gumiját valaki kiszúrta. A történtek miatt rendőrt hívtak, illetve feljelentést is tettek. 

 

 

Az eset kapcsán tegnap Pál-Tóth Evelin főhadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője úgy tájékoztatott, hogy a szabálysértésekről, szabálysértési eljárásról és szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló törvény vonatkozó pontja alapján a zalaegerszegi rendőrkapitányság szándékos rongálás szabálysértés miatt indított eljárást. Ennek érdekeire tekintettel egyéb információt a főkapitányságnak nem állt módjában közölni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában