Frissen Zalából

2022.01.03. 11:00

Több százan búcsúztatták az óévet Nagykanizsán

Nagykanizsán, az Erzsébet téren több százan töltötték a szilvesztert, a lemezjátszók mögött dj. Lada pörgette a lemezeket.

Benedek Bálint

Biskopics Bogárkát, Domokos Hannát és Szabó Tamást is megtáncoltatta dj. Lada, vagyis Ladola József a kanizsai Erzsébet téren tartott buliban

Forrás: Gergely Szilárd / Zalai Hírlap

A retró slágereken kívül mai dalokra is táncolhatott a közönség, sőt, kéréseket is teljesített a disc jockey. Bár a város vezetősége úgy döntött, a járványhelyzet miatt nem tartja meg a tűzijátékot, többen a saját készletükből fellőttek néhány rakétát a téren szórakozók nagy örömére. 


A megkérdezettek kivétel nélkül reménykedtek. Nagyon bíztak benne, hogy a világjárvány kétéves szorításából végre kiszabadulhat a társadalom, s a páros év, a kettes számok különös együttállása talán szerencsét hozhat. A kanizsai Keller Krisztina például szeretne több időt tölteni a gyermekeivel, valamint jó lenne, ha újra korlátozások nélkül utazhatna a világban. Alig várta, hogy elkészüljön a Kanizsa Aréna, már csak programokkal kell megtölteni, melyeken szívesen részt venne, tette hozzá. 


– Sok célom van, például szeretném körbekerékpározni a Balatont és a tandemugrást is kipróbálnám – mondta a kanizsai Varga Adrienn, aki egy ruhabolt részlegvezetőjeként dolgozik. – Emellett igyekszem építeni a karrierem és felhőtlenül, vidáman tölteném az évet. 
Világító kalapban és szemüvegben, trombitát fújva érkezett a térre Biskopics Rita és Szabó Tamás, ők barátaik körében mulattak. Szerintük az évváltás mindig sok újdonságot, kihívást tartogat. 


Proszenyák Tamás barátnőjével táncolt a téren. Szerintük nagyszerű ötlet a szabadtéri zenés szilveszteri mulatság. Mindketten pozitívan néznek a jövőbe, melynek a lakásfelújítás után a legszebb pillanata az összeköltözés lesz. 


Mások zárt közösségben, barátaik körében köszöntötték az új évet. Az Egylet Pincében sokan önfeledten koccintottak a remélhetően jobb évre. Az est szervezője, Dene Tibor reménykedik benne, hogy jövőre már azokat is köszönthetik, akik még félnek nagyobb közösségbe menni. Ehhez persze enyhülnie kellene a vírusnak, ha az emberek tudatosan gondolkodnak, eljön ez az idő is. 


A társaságban bulizó Fürge Fanninak és párjának, Barabás Tamásnak különleges volt az éjszaka: négy éve egy ilyen összejövetelen ismerkedtek meg, s azóta boldogok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában