Az Erzsébet Alapítvány jóvoltából

2021.12.27. 07:00

Téli Erzsébet-táborban jártak a kanizsai piaristák

A Piarista Gimnázium hatosztályos gimnáziumának első évfolyamos tanulói, a 7.a osztályosok háromnapos téli Erzsébet-karácsonyon vettek részt Zánkán az Erzsébet Alapítvány jóvoltából a közelmúltban. A gazdag ünnepi programkínálat mellett tábori élményekkel is gazdagodtak a diákok. A programsorozatban voltak adventi, szabadidős és kulturális események is.

ZH

A bűvésztanodában érdekes trükköket is elsajátítottak a diákok

Forrás: ZH

Mint arról a kísérő pedagógusok beszámoltak: a gyerekek nagyon élvezték a programokat és az együttlétet. 

 

- Nekem legjobban az első karácsony története tetszett. Ezenkívül rengeteg vicces és aranyos játékon vehettünk részt. Kezdem jobban megérteni a karácsony lényegét - mondta Vajda Luca. 

 

- Nagyon jól éreztem magam. Meglepődtem, hogy ilyen nagy ez a tábor. Remélem, máskor is jöhetek. Sok remek program volt. Nekem nagyon tetszett a sportvetélkedő, mert ott szurkolhattunk egymásnak - árulta el Schnülle Johanna. - Nagyszerűen éreztem magam, mert sok érdekes program volt. A bűvésztanodában csodálkozva néztem az ügyes bűvészeket, akik sok érdekes trükköt tanítottak nekünk - emlékezett vissza Szabó Luca. 

 

A fenti programokon kívül még számos egyéb élményt is nyújtott a tábor, így a gyerekek rengeteg közösségi élménnyel gazdagodtak - tudtuk meg a kísérő tanárok által eljuttatott beszámolóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában