Süteményvásár

2021.12.15. 12:00

Most az óvoda javára gyűjtöttek a felsőrajki vásáron

A hétvégén jótékonysági süteményvásárral egybekötött termelői piacot tartottak a várudvarban.

ZH

A vásáron kínált finomságokkal Morvai Maja, Vargáné Németh Katalin, Tölliné Székely Marianna, Farkas Petra és Mátyás Beatrix

Forrás: ZH

A falu kilenc éve rendezi meg a térség kis- és őstermelőinek portékáit felvonultató vásárt. Dr. Csikós Andrea Dóra, a Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezet-vezetője elmondta: bőséges árukínálattal várták a vásárlókat. Húskészítmények, mézből készült finomságok, tejtermékek, kézműves dísztárgyak közt válogathattak az érdeklődők. "Van létjogosultsága a piacnak " - fogalmazott dr. Csikós Andrea Dóra -, az emberek kedvelik a jó minőségű termékeket. 

 

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos felidézte: amikor anno felépítették a község szívében a várudvart, többek közt éppen ilyen programok helyszínének szánták. 

 

- Az évek során többször kötöttük össze a vásárokat karitatív akciókkal, most az óvodának gyűjtöttünk. A sütemények eladásából több, mint 200 ezer forint gyűlt össze, én is támogattam e nemes célt százezer forinttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában