Frissen Zalából

2021.12.01. 18:31

Megtartják a Kanizsa Aréna avatását, de a koncert elmarad

A járvány­ügyi adatok romlása miatt elmarad a korábban beharangozott Wellhello-koncert, ami szombaton a Kanizsa Aréna avatását követte volna.

Pásztor András

Balogh László: Nehéz ellenszélben dolgozni Fotó: ZH-Archívum

Erről Balogh László polgármester a közösségi oldalán tájékoztatott. Mint írta: szombaton megnyitja kapuit a város legújabb ékessége, a Kanizsa Aréna. A monumentális komplexum felszereltségével, építészeti és belsőépítészeti megoldásaival valóban lenyűgöző látvány, melyet szombaton és vasárnap délután kanizsai művészeti csoportok és egyesületek bemutatói mellett színes és interaktív gyermekprogramokkal kísérve bárki körbejárhat és megtekinthet. Ám a járványhelyzet egyre növekvő árnyékában egy súlyos, de felelős döntést is meg kellett hozni – írta a polgármester – a sokak által várt Wellhello-koncertet vissza kellett mondani, csökkentve ezzel a lehetséges megbetegedések kockázatát.

– Mert karácsony közeledtével a legfontosabb, hogy mindenki szabadon, szerettei és családja körében tölthesse az ünnepet – fogalmazott Balogh László, aki jelezte: az ingyenes koncert a lehetőségek szerint mielőbb megrendezésre kerül. A bejegyzésben olvasható, hogy az együttes tagjai is sajnálják a döntést, ugyanakkor egyetértettek azzal. A Wellhello rugalmas, és kész arra, hogy egy későbbi időpontban jó hangulatú koncertet adjon a város új arénájában.

A koncert kivételével minden más programot megtartanak, de a maszkok használata és a védettségi igazolvány megléte nélkülözhetetlen lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában