Frissen Zalából

2021.12.09. 15:00

Civilek és mecénások munkáját ismerik el Nagykanizsán

December 15-én, szerdán tartják a Halis István Városi Könyvtár konferenciatermében a köszönet napját.

Horváth-Balogh Attila

A köszönet napja a Nagykanizsai Civil Kerekasztal jelentős, 15 éves múltra visszatekintő eseménye, amelyen civil önkéntesek, közösségek adott évben végzett munkáját és a civileket támogató gazdasági szereplők mecénás tevékenységét ismerik el. A szervezők: Budavölgyi Kálmán, a kerekasztal ügyvezető elnöke és Szollár-Nikolics Zsanna, a szervezet ifjúsági munkacsoportjának vezetője tegnap sajtótájékoztatón hívták fel a figyelmet az eseményre. 

 

Budavölgyi Kálmán elmondta: a járványhelyzet ellenére a kitüntetésekre javaslatokat tevők meglehetősen aktívak voltak, hiszen 35-40 civil önkéntes és szervezet elismerésére tettek indítványt a kuratóriumnak. Az idei évben azokat díjazzák, akik - úgymond - a kötelezőnél többet is tesznek és nyitnak a társadalom felé. 

 

Szollár-Nikolics Zsanna arról beszélt: egy ideje az is hagyomány, hogy a közösség fiatal tagjai műsorral kedveskednek a kitüntetetteknek, nem lesz ez másként most sem. A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában