Frissen Zalából

2021.12.05. 08:28

A Virtuózok V4+ elődöntőjében szerepelt a keszthelyi Kádár Viktória

Rendkívüli előadások, elképesztő tehetségek, szórakoztató, meglepő és megható pillanatok – ezekben részesülhettek péntek este a Duna Televízió nézői, hiszen a Virtuózok V4+ első nemzetközi elődöntőjében tíz ámulatba ejtő produkciót láthattak.

zaol.hu

Forrás: Virtuózok / Facebook

A péntek esti első nemzetközi elődöntőben a nézők megismerhették mind a tíz indulót, bepillanthattak úgy a magánéletükbe, mint a felkészülésükbe. Megismerhették motivációikat és persze elmerülhettek csodálatos játékukban is – olvasható a mediaklikk.hu oldalán.

Ebben az elődöntőben mutatkozott be a 12 éves keszthelyi zongorista, Kádár Viktória és a 18 éves gitárvirtuóz Oláh Vilmos is hazánkból. Kádár Viktória még Thomas Gottschalkkal is zongorához ülhetett, sőt Plácido Domingo is kifejezte, örömmel játszana vele ő is négykezest.

A két fiatal közül a zsűri csak egyet juttathatott tovább, hazánkat a Virtuózok V4+ december 17-ei döntőjében Oláh Vilmos képviselheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában