Nagykanizsai Civil Kerekasztal

2021.11.11. 19:00

Javaslatokat várnak, hogy kiket díjazzanak

A Nagykanizsai Civil Kerekasztal felhívással fordul a térség polgáraihoz és közösségeihez, hogy segítsenek odaítélni az arra érdemeseknek a szervezet által alapított civil díjakat, melyeket a Köszönet napján adnak át.

Benedek Bálint

Erről sajtótájékoztatón beszélt a civil szervezet ügyvezető elnöke, Budavölgyi Kálmán és Lengyák István soros elnök. Elmondták: a Köszönet napja a kerekasztal közösségei által szervezett bensőséges összejövetel. Már 15. alkalommal tartják meg, s visszaemlékeznek az elmúlt év legjelentősebb civil megmozdulásaira.

Az ünnepségen a szavazatok alapján megválasztott legaktívabb civil személyeknek és közösségeknek különféle kategóriákban erkölcsi díjakat adnak át. Ekkor köszöni meg az alapító a civil életet, eseményeket bőkezűen támogató személyeknek és közösségeknek a segítségét is.

Kérik a térség polgárait, civil közösségeit, hogy javaslatukkal, jelölésükkel segítsék elő, hogy a díjakat az arra legérdemesebbek kaphassák meg. A javaslatok november 26-ig adhatók le személyesen a Civil irodán a Halis-könyvtárban, valamint a [email protected] e-mail-címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában