Frissen Zalából

2021.11.06. 08:00

Járványveszély miatt elmarad a libavacsora Zalalövőn

Minden közintézményben kötelezővé teszi a maszkviselést és a kézfertőtlenítő használatát a koronavírus-járvány elleni védekezés okán a város önkormányzata. Az óvodára és önkormányzati hivatalra már eddig is vonatkozott a szigorítás, ám a kört tovább szélesítik.

Gyuricza Ferenc

Gyarmati Antal polgármester

Fotó: ZH Archívum

Minderről Gyarmati Antal polgármester tartott tegnap tájékoztatót. Elmondta: a rendelkezés értelmében a Salla Művelődési Központ és Könyvtár esetében csütörtökön rendelték el, hogy az intézmény csak ezen óvintézkedések esetén látogatható, s a szigorítást mától még tovább kiterjesztik. A város önkormányzati vezetője szólt arról is, hogy a megelőzés érdekében több tervezett, már meghirdetett program is elmaradhat, így a Zalalövői Borbarát Kör Egyesület hagyományos Márton-napi libavacsorája és borászbálja biztosan nem kerül megrendezésre, míg a Márton-napi lampionos felvonulás megtartásáról – miután az szabadtéri rendezvény – később döntenek. A polgármester elmondta: információik szerint a fertőzöttek száma stagnál a városban – határozatot hat személyről kaptak, karanténban 7 fő van – ám az adatszolgáltatás lassú.

Gyarmati Antal polgármester
Fotó: ZH Archívum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában