Frissen Zalából

2021.11.29. 07:00

Folytatódik az oltási akcióhét Zalaegerszegen

Meghosszabbították az oltási akcióhetet, ezen a héten is regisztráció és előzetes időpontfoglalás nélkül várják az oltakozni kívánókat a kijelölt oltópontokon. A megyében öt ilyen áll mindannyiunk rendelkezésére.

ZH

A megyei kormányhivatal közleményben hívta fel a figyelmet: naponta reggel 7-től este 7 óráig tartanak nyitva az oltópontok, ahol a koronavírus elleni vakcina első, második, illetve harmadik, megerősítő dózisát is lehetőség van felvenni. Továbbra is ötféle vakcina áll rendelkezésre: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm.

Zalaegerszegen a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban, Nagykanizsán a Kanizsai Dorottya Kórházban, Keszthelyen a Keszthelyi Kórházban, Hévízen a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban lévő oltópontokon várják az oltásra érkezőket. Emellett Lentiben a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézetben is fel lehet venni az oltást. Nagyban meggyorsítja az oltást, ha az oltakozók magukkal viszik kinyomtatva, kitöltve és aláírva a regisztrációs lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot (utóbbi 3. oltás esetén is kell), melyek elérhetők a koronavirus.gov.hu oldalon.

 

Kiemelt kép: MTI/Mészáros János

Ezek is érdekelhetik