Frissen Zalából

2021.11.15. 13:08

„Az Onkológiai Ápolói Hivatás Kiválósága” díjban részesült Kintli György Lászlóné, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház ápolója

A Magyar Onkológusok Társaságának idei kongresszusán „Az Onkológiai Ápolói Hivatás Kiválósága” díjban részesült Kintli György Lászlóné, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Onkológiai Osztályának ápolója.

Fotó: Zala Megyei Szent Rafael Kórház facebook oldal

A Magyar Onkológusok Társasága – a Szakdolgozói Szekció elnöksége kezdeményezésére – 2018-ban alapította a díjat azon szakdolgozók munkájának elismerésére, akik onkológiai területen hivatásukat az ápolás, gondozás, betegellátás, a betegségek megelőzése során minimum 10 éve magas színvonalon és emberségesen gyakorolják. Akik tevékenyen részt vesznek a szakdolgozók utánpótlásának nevelésében, szakmai elkötelezettségükkel példaképül állíthatóak, helytállásukkal méltán vívják ki a szakdolgozók és a társadalom elismerését. Évente három díj adományozható – írja a " target="_blank">Zala Megyei Szent Rafael Kórház " target="_blank" rel="noopener noreferrer">facebook oldalán.

Fotó: Zala Megyei Szent Rafael Kórház facebook oldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában