Zalai Prima Díj 2021

2021.10.08. 09:55

Zalai Prima Díj 2021 – Bemutatjuk Ludvig Dánielt

Ludvig Dániel festőművész 1981-ben született Zalaegerszegen.

Ludvig Dániel

Fotó: Szakony Attila

Tervezőgrafikusként 1999-ben végzett a pécsi Művészeti Szakközépiskolában, Erdős János tanítványaként. Majd felvételizett az Iparművészeti Főiskola tervezőgrafika illetve formatervező szakára. Ezután 15 éven át hivatásos tervezőgrafikus, számtalan arculat és kulturális kiadvány tervezőjeként számítottak a tudására.

Ludvig Dániel

Már 2004 óta kiállító művész, 17 éves kora óta családjával szervezi a kendlimajori Ludvig Nemzetközi Művésztelepet. Egyéni kiállítóként, pályája kezdetén szerepelt többek között a kanizsai Trend Art és a Petró galériákban. Majd szinte az ország minden pontján bemutatkozott. Gyakran édesapjával, a szintén festőművész Ludvig Zoltánnal közös tárlatokon, ezek közül kiemelkedik a 2009-es szereplés Szingapúrban a Tembusu Art Gallery-ben. Csoportos kiállítások állandó szereplője, Olaszországtól, Bulgárián és Németországon át még Malajziában, valamint Tajvanon is bemutatta művészetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában