Frissen Zalából

2021.10.11. 09:00

Nagy volt az érdeklődés a múzeumok fesztiválja iránt Zalaegerszegen

Közel kétszázan voltak kíváncsiak a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum hétvégi programjaira, melyeket a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében rendeztek meg.

Arany Horváth Zsuzsa

Borsos Veronika és Borsos Viola (elöl) próbálja felismerni a fűszereket, ebben Gál Krisztina és Németh Ildikó van segítségükre

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Péter Károly igazgató lapunknak elmondta, a szombati kedvező időjárást a zárásig kihasználták a látogatók, akik közül a gyerekeket délelőtt őszi témájú kézművesműhely várta, ennek keretében fűszerfelismerésre is mód nyílt. Ezután a zalaegerszegi zeneiskola diákjai adtak koncertet, őket a Vajda József Népdalkör szüreti bordalcsokra követte, melyhez házi borkóstoló társult. A szabadtéri ipari múzeumba érkezők a Busz című időszaki műszaki kiállítást is megnézhették. Ez utóbbi előzetes bejelentés alapján jövő év májusáig látogatható.

Borsos Veronika és Borsos Viola (elöl) próbálja felismerni a fűszereket, ebben Gál Krisztina és Németh Ildikó van segítségükre
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában