ünnepség

2021.10.16. 13:00

A szépkorúakat köszöntik megyeszerte

Zalalövőn, az általános iskola aulájában 15.30-tól rendezik meg a helyi szépkorúak ünnepét.

ZH

Köszöntőt Vigh László országgyűlési képviselő és Gyarmati Antal polgármester mond. Ezt követi a Jöhet egy vallomás… című zenés műsor, amelynek szereplője Tarnai Kiss László és Tarnai Marcell László magyarnóta-énekes, valamint Gengeliczki Tibor zongorista lesz.

Kerkabarabáson 14.30-tól tartják az időskorú lakók köszöntését. Ünnepi beszédet Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke mond. A műsorban Ihos József humorista, a Kerka táncegyüttes, a lovászi nyugdíjas dalkör működik közre, majd Horváth Aladár zenél.

Márokföldön 16 órakor kezdődik a szépkorúak ünnepe, ahol Szabó István polgármester mond köszöntőt. Az ezt követő műsorban Jurina Bea és Szilinyi Arnold, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház két művésze működik közre, majd a harmonikás Markó Krisztián zenél.

Csömödérben a kultúrházban rendeznek idősek napi rendezvényt 16 órától. Az ünnepi köszöntőket követően 17 órától Hertelendy Attila és Debrei Zsuzsanna, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház művészei lépnek fel operettműsorral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában