Frissen Zalából

2021.09.14. 12:00

Sikeres családi piknik, kihirdették a fotópályázat végeredményét Ozmánbükön

A várakozásokat felülmúló érdeklődést mutatott a falu lakossága a családi délután iránt, melyen az önkormányzat közös sütésre, beszélgetésre és különleges bemutatókra hívta a helyieket.

Gyuricza Ferenc

Varga Katalin és Milli a kutyatáncbemutatón

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

Idén nyáron nem volt más közösségi rendezvény a mintegy 200 lakosú faluban, csak egy gyermekeknek szóló játszóház. Kovács Anikó polgármester elmondta: a pandé­miás időszak okozta bezártság megviselte az embereket, érződött rajtuk, hogy vágynak az együttlétre.

Varga Katalin és Milli a kutyatáncbemutatón
Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

– Arra gondoltunk, egy piknik jellegű programmal tudjuk mindezt a leginkább elősegíteni – folytatta a polgármester. – Arra is többen vállalkoztak, hogy otthon, előre elkészített süteményeket és pogácsákat hoznak magukkal, így valóban jól sikerült a rendezvény, nagyon sokan eljöttek a faluból, és az időjárás is kegyes volt hozzánk.

A családi délutánnak volt egyéb programja is, így a Hagyárosböröndről érkezett Varga Katalin, Imre Vanda és Farkas Edit jóvoltából látványos kutyatánc-bemutatót láthattak a jelenlévők, a gyermekeket arcfestéssel várták, valamint egy exatlon-jellegű versenypályát is kipróbálhattak az érdeklődők. Mindemellett itt került sor az önkormányzat által meghirdetett fotópályázat eredményhirdetésére is, melynek első díját Pince című alkotásával Rédl Norbert szerezte meg. A második helyen Nagy Enikő, a harmadikon pedig Kisvári Tímea végzett, míg a különdíjat Subonics Gréta vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában