Frissen Zalából

2021.09.02. 16:46

Németh Márton az ötödik helyen áll a Közép-Európai Informatikai Diákolimpián

A Neumann Társaság nemrégiben lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint az első versenynap végén négy versenyzőből ketten is az élbolyban vannak.

Benedek Bálint

A magyar küldöttség, balról: Erdősné dr. Németh Ágnes, Németh Márton Tamás, Viczián András, Máté Lőrinc, Gábor Dávid és dr. Horváth Gyula Fotó: Benedek Bálint

A kanizsai Németh Márton 209 pontot ért el, ezzel a 48 fős mezőnyből az ötödik helyen áll, és például az egyik feladatot maximális pontszámmal teljesítette. Máté Lőrinc a 12., 164 ponttal, ugyanaz a feladat neki is maximális pontszámú lett. A második versenynapon, szombaton még rengeteg minden változhat, Viczián András és Gábor Dávid is erősíthet, de Mártonnak és Lőrincnek is meg kell felelnie az új kihívásoknak. Pénteken pihenés, polgármesteri találkozó és szabadidős programok is várnak a Közép-Európai Informatikai Diákolimpián Nagykanizsáról, online résztvevő srácokra.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/nemzetkozi-szellemi-diakolimpia-nagykanizsarol-5547140/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában