Frissen Zalából

2021.09.13. 11:15

Második alkalommal került megrendezésre a kisszentgróti Romtorony piknik

Az eseményről Zalaszentgrót város hivatalos oldala adott tájékoztatást.

zaol.hu

Fotó: Zalaszentgrót város hivatalos oldala

A város ikonikus műemléke mellett gyorsan megtelt a tér. A finom ételekről az önkormányzat gondoskodott: a menü babgulyás, rántott hal és kürtőskalács volt.

Az este folyamán fellépett Hans Jörg Bock és Székely Andrea, akik ismert operaáriákat énekeltek, majd később a BrassCom fúvósegyüttes muzsikált. Varga István, a VMK igazgatójától Radnóti Miklós: Nem tudhatom című versét hallhatta a közönség. A színes fényárban úszó romtorony tette még varázslatosabbá a helyszínt és a hangulatot.

A vidám este tombolasorsolással zárult: a fődíjat – egy sült malacot – Kulcsár Attila, a második díjat – egy nagyértékű Oriflame csomagot – Kecskés Ibolya, a harmadik díjat – egy csodálatos tortát – pedig Sznopek Veronika ajánlotta fel.

Köszönet a szervezésért Gelencsér István tanácsnok úrnak és Kecskés Simon Adriennek – írja " target="_blank">Zalaszentgrót város hivatalos oldala a közösségi médiában.

Fotó: Zalaszentgrót város hivatalos oldala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában