Frissen Zalából

2021.09.09. 09:30

Lőrincz Tamás olimpiai bajnok közönségtalálkozója lesz Nagykanizsán

„Arra gondoltam, hogy ott van a feleségem, a két gyönyörű gyerekem. Végig az ő képük volt előttem. Négy éve hagyom ott őket az edzőtáborok, a versenyek miatt, az nem lehet, hogy ne vigyek nekik semmit.” Lőrincz Tamás birkózó olimpiai bajnokunk elhíresült nyilatkozatát mindenki ismeri.

Benedek Bálint

Budapest, 2018. október 27. Lőrincz Tamás, miután győzőtt a koreai Kim Hjon Vu ellen a férfi kötöttfogású 77 kilogrammos súlycsoport elődöntőjében a budapesti birkózó-világbajnokságon a Papp László Budapest Sportarénában 2018. október 27-én. MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A sportoló ezúttal Nagykanizsára is ellátogat. Minden, ami Tokió, minden, ami olimpia! címmel Lőrincz Tamás közönségtalálkozót tart szeptember 24-én pénteken 17 órakor a Zsigmondy-csarnokban. A Kanizsai Birkózó SE és a Zsigmondy-Winkler DSE közös ingyenes rendezvényén a sportoló élménybeszámolóval gazdagított kötetlen beszélgetésre várja az érdeklődőket. A szervezők a gördülékeny lebonyolítás érdekében azt kérik, aki szeretne részt venni az eseményen, regisztráljon a [email protected] címen.

Fotó: Archív/ MTI/Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában