Frissen Zalából

2021.09.29. 07:00

Jól sikerült a zalaegerszegi Mustra Borfolyam, folytatás következik

Nagy sikert aratott a kezdeményezés, hiszen a Mustra Borfolyam hat helyszínén több ezer vendég fordult meg a három nap alatt.

Arany Gábor

Fabula Balázs, Tőke Erik, Szekeres Péter, Zsédely Attila, Becze Barnabás, Balaicz Zoltán, Krajczár Roland, Pampetrics György

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Arany Gábor

Erről is szó esett kedden a városházán, abból az alkalomból, hogy mérleget vontak a szervezők, no meg átadták az egyik nyertesnek az ajándékát. Zsédely Attila azok közé tartozott, aki a szeptember 9-11-én megtartott “bormustra” minden állomására ellátogatott. Ezt igazolta is a pecsételőfüzetként szolgáló térképével, amivel benevezett a három ajándékcsomag egyikére – sikerrel. Mint mondta, egyetemi éveit idézte fel ez a három nap, és várja a folytatást. Nos, ez nem marad el, mert a szervezők nevében Tőke Erik arról beszélt, hogy a hat vendéglátóhely – Díszpinty, Spájz, Pedro, Contrast, 4 Seasons és Pampetrics Borkereskedés – tavasszal újabb programmal rukkol elő, és nem zárkóznak el attól, hogy mások is csatlakozzanak.

Fabula Balázs, Tőke Erik, Szekeres Péter, Zsédely Attila, Becze Barnabás, Balaicz Zoltán, Krajczár Roland, Pampetrics György
Fotó: Arany Gábor / Zalai Hírlap

- Jó hívószónak bizonyult a bor, és különösen jól fogadták a vendégek az élőzenét – emelte ki Tőke Erik.

A programban ugyanis nemcsak minőségi nedűkkel lehetett ismerkedni, mert zenei ínyencségeket is kínáltak az utcai muzsikától a dzsesszen át a cigányzenéig, bármuzsikáig, light rockig. Emellett a borászszakma kiválóságaival is találkozhattak a vendégek.

Balaicz Zoltán polgármester gratulált szervezőknek a hagyományteremtő szándékkal létrehozott a Mustra Borfolyamhoz, a folytatáshoz pedig megígérte a város támogatást.

Kapcsolódó tartalom:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/nagyszeru-hangulatban-zajlik-a-zalaegerszegi-mustra-borfolyam-masodik-napja-video-5573570/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában