Frissen Zalából

2021.09.18. 15:47

Idén is megrendezték Zalaegerszegen Wolfpack makettversenyt és -kiállítást (videó)

Szombaton az Apáczai ÁMK tornatermében rendezték a Wolfpack 2021 elnevezésű makett versenyt és kiállítást, melyen134 makettező 461 makettjét láthatták a látogatók.

Jóna István

Fotó: Pezzetta Umberto

A pandémia miatt kevés lehetősége van az idén a makettezőknek, hogy megmutassák alkotásaikat, így a zalaegerszegi különleges alkalomnak számított-mondta Szekér Géza a Wolfpack Zalaegerszegi Makett Klub elnöke.

Gyakorlatilag megtelt az intézmény tornaterme a makettekkel, a börzésekkel és egyéb látnivalókkal. Volt olyan időszak, amikor egy gombostűt is nehéz lett volna elejteni a teremben. Gyakorlatilag az ország minden részéről jöttek kiállítók, sőt egy osztrák és egy horvát makettező nemzetközivé emelte a remek hangulatú rendezvényt. A szervezők a MIG -21-es repülőgépet választották kiemelt témának, de emellett a polgári járművek, autók, motorok, valamint a nagyméretű lánctalpas harcijárművek voltak a legnépszerűbbek. A makettkuckóban sok gyermek ismerkedett meg a makettezés alapjaival és sokak kíváncsiságát felkeltette az udvaron bemutatott eredeti amerikai Hummer gépkocsi is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában