fesztivál

2021.08.12. 21:00

Három nap gasztronómia, zene és buli

Negyedik alkalommal rendezik meg a hét végén a Győrvári Sör- és Csülökfesztivált, amely népszerű előadók közreműködésével zajlik augusztus 13–15. között.

Gyuricza Ferenc

Mint Goldfinger Dávidtól, az esemény ötletgazdájától, szervezőjétől megtudtuk, ezúttal a helyszínen mindhárom napon 12 méteren egy tonna, tizenötféle recept alapján készített csülökkel várnak mindenkit, de emellett sokféle ételkülönlegesség szerepel a programban. A csülökfesztiválon megforduló több ezer ember a gasztronómiai utazás mellett délután naponta öt órától könnyűzenei csemegéket is talál a fesztivál étlapján. Hagyományosan nagy bulinak ígérkezik Majka és Curtis fellépése pénteken 20 órától, előttük héttől Horváth Tamás zenél. A szombat a délelőtti kulturális program után a retró hangulat jegyében telik, 21 órakor Kasza Tibi érkezik a színpadra. Vasárnap DJ Dominique lesz a házigazda, Csepregi Éva, Korda György és Balázs Klári énekel, fél kilenctől pedig Rúzsa Magdi lép a győrvári sportpályán a csülökfesztivál közönsége elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában