Frissen Zalából

2021.08.16. 11:00

A hétvégén ismét megrendezték a Bor.Zene.Zala zalai borünnepet

A Bor.Zene.Zala fesztivált három évvel ezelőtt hívták életre a zalai borászok a régió bor- és gasztronómiai turizmusának népszerűsítése érdekében. A rendezvény állandó helyszíne a Szabadics Zoltán üzletember által alapított Kánya­váry Borbirtok.

Horváth-Balogh Attila

Szabó Csenge Miskolcról, Holzmann Anita pedig Győrből érkezett a fesztiválra

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

A gyönyörű szőlőhegyi környezet, a páratlan kis-balatoni panoráma, a jóféle nedűk és a kiváló zenei kínálat ezúttal is sokakat vonzott. Pénteken és szombaton DJ szórakoztatta a közönséget, illetve az első napon Oti Voice & Bass-koncert, szombaton pedig Wonderland Band-, valamint Rúzsa Magdi-koncert kínált tartalmas kikapcsolódást a vendégeknek. A hegyre kilátogatók mindkét napon a legkiválóbb zalai borokat kóstolhatták az egyre nagyobb sikerekkel büszkélkedő Zalai Borvidék két körzetéből: a csáfordi és a kis-balatoni körzetből. Akinek kedve volt hozzá, az borkóstolási „gyors- talpalón” is részt vehetett, hogy tudja, mire érdemes figyelni.

Szabó Csenge Miskolcról, Holzmann Anita pedig Győrből érkezett a fesztiválra
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában