Frissen Zalából

2021.07.14. 07:00

Zalaszentlászlón is megtartották a Semmelweis-napot

A Zalaszentgróti járás egészségügyi dolgozóinak hangulatos pikniket szervezett Zalaszentgrót önkormányzata nemrég a zalaszentlászlói faluházban a Semmelweis-nap alkalmából.

Szalay Csaba

Bohár István, Baracskai József, Al-Yari Brigitta, dr. Al-Yari Mohamed, Sámelné Hodula Erika, Turós Dóra és Hetesi-Tőke Judit intézményvezető- helyettes

Fotó: Szalay Csaba

Ifjú klarinétosok kis hangversenye után dr. Al-Yari Mohamed intézményvezető főorvos köszönetet mondott az orvosoknak, ápolóknak, asszisztenseknek, betegkísérőknek, mentősöknek a munkájukért, és kiemelte a technikai személyzet tevékenységének fontosságát is.

Bohár István, Baracskai József, Al-Yari Brigitta, dr. Al-Yari Mohamed, Sámelné Hodula Erika, Turós Dóra
és Hetesi-Tőke Judit intézményvezető- helyettes Fotó: Szalay Csaba

Az Egészségügyi Központot fenntartó zalaszentgróti önkormányzat vezetője, Baracskai József szintén megköszönte a járás egészségügyi dolgozóinak a pandémia idején tanúsított áldozatos munkáját. A zalaszentlászlói polgármester, Bohár István bemutatta a települést, és szólt az óvodafejlesztésről. Örömét és köszönetét fejezte ki, hogy a faluházban köszönthetik a járás egészségügyi dolgozóit.

A Gerencsér István zalaszentgróti képviselő irányításával elkészített háromfogásos vacsora felszolgálása előtt Al-Yari Brigitta elismerő oklevélben és jubileumi oklevélben részesült. Sámelné Hodula Erika és Fánerné Kovács Erika jubileumi oklevelet kapott. Turós Dórát pedig az egészségügyi dolgozók szakszervezetének intézményi tagozata köszöntötte a rendezvényen hosszú évek óta tartó tagsága és születésnapja alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában