Frissen Zalából

2021.07.28. 07:00

Zalacsányi jelölt a Mi Hazánk Mozgalomnál

A Mi Hazánk Mozgalom kedden a Nagy-Magyarország-emlékműnél mutatta be a zalacsányi Hokker Tibort, aki Zala megye 3. számú választókörzetének országgyűlési képviselőjelöltjeként indul a jövő évi országgyűlési választáson.

Benedek Bálint

A jelöltbemutató sajtótájékoztatón Kerékgyártó László, a párt Zala megyei elnöke arról beszélt, hogy küzdenek a magyarság megmaradásáért a Kárpát-medencében. Majd Dócs Dávid, a párt alelnöke, Cserháthaláp polgármestere hozzátette: mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet indítanak, a 90. jelölt Hokker Tibor. A Virradat elnevezésű programjukban Magyarország feltámadását szeretnék előidézni, hiszen az elmúlt 32 évben ettől nagyon messze került a magyar nép. Három fő pillérre építenek, ez a közbiztonság, a turizmus és a mezőgazdaság, mondta.

Zala 3. számú választókörzetében országgyűlési képviselőjelöltjük a zalacsányi Hokker Tibor, aki a vendéglátásban vállalkozóként dolgozik. Elmondta: ha lehetőséget kap, őszintén, tiszta szívvel szolgálja a választói érdekeit. Nagykanizsán számos feladat vár megoldásra, ilyen többek között a munkahelyteremtés. A lakosok emellett húsz éve várják, hogy Letenye és Sopron közötti megfelelő út épüljön – tette hozzá a jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában