Frissen Zalából

2021.07.16. 09:00

Szakmai elismerést kapott dr. Muhoray Árpád

A Magyar Súlyemelőszövetség a közelmúltban tartotta éves, egyben tisztújító közgyűlését.

Kerkai Attila

Dr. Muhoray Árpád nem az első elismerését kapta Fotó: ZH

A tisztújításon a veterán zalai súlyemelőt, a ZTE Súlyemelő Klub küldöttét, dr. Muhoray Árpádot megválasztották az országos elnökség sportszakmai tagjának.

Az új MSSZ elnökség első ülésén emellett Muhoray Árpádot az immár 6. alkalommal újjáválasztott MSSZ-elnök, Dobos Imre egy újabb olimpiai ciklusra felkérte az országos masters bizottság további vezetésére. Muhoray Árpád a ZTE SK színeiben ma is aktív masters súlyemelő, aki sokszoros országos bajnok, a 2017. évi masters világjátékok ezüstérmese.

Dr. Muhoray Árpád nem az első elismerését kapta Fotó: ZH

Civil tevékenységét illetően pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán a nemrég megtartott diplomaosztó ünnepségen dr. Muhoray Árpád nyugállományú polgári védelmi vezérőrnagy, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi tanára egy rangos elismerést is átvehetett. Kiemelkedő munkássága elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató dr. Góra Zoltántól a dr. vitéz Roncsik Jenő Emlékplakett arany fokozatával tüntették ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában