elismerések

2021.06.26. 21:00

Köszönet a hősöknek

A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház udvarán hétfőn átadták a koronavírus-járvány elleni védekezésben kimagasló teljesítményt nyújtók munkáját elismerő Köszönet a hősöknek! díjakat.

Mozsár Eszter

Az ünnepségen beszédet mondó Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hangsúlyozva: az egészségügyi szakma példásan fogott össze a legnagyobb bajban és emberfeletti teljesítménnyel elérte, hogy Magyarországon a tízmillió embert fenyegető járványban a fertőzöttek többsége meggyógyulhatott. Az ünnepségen száz szakorvos, háziorvos, szakdolgozó és mentő vehette át a Szent Corona- emlékérmet és pénzjutalmat prof. dr. Bedros J. Róbert oktatókórházi főigazgatótól, a díj alapítójától. Köszönet a hősöknek! díjat kapott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház két dolgozója is, dr. Fenyősi Zoltán, az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály főorvosa, valamint Kiss Tibor, az I-es Belgyógyászat és Infektológia ápolója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában