Frissen Zalából

2021.06.13. 16:00

Bölcsőnk a család – Plébániai búcsú a zalaegerszegi Kertvárosban

Szombaton, Szűz Mária Szeplőtelen Szívének az ünnepén búcsút rendeztek a kertvárosi templomban. A rendezvény testi és lelki felüdülést is kínált.

Jóna István

Fotó: Jóna István

A Szűz Mária Szeplőtelen Szíve plébániatemplom tizenhét éve szolgálja a kertvárosban élők lelki feltöltődését és megújulását. A templom névnapján reggeli szentmise indította a programot, amelyet Kovács József atya mutatott be a környékbeli atyák részvételével.

Fotó: Jóna István

-A plébánia híveit hívtuk, hogy együtt ünnepeljük templomunk névnapját. Hogy az ünnep ne merüljön ki annyiban, hogy egy szentmise volt, a templom köré egész napos családi rendezvényt szerveztünk, egy kicsit a régi búcsúk emlékére is – tájékoztatott Molnár János plébános.

Fotó: Jóna István
Fotó: Jóna István

Délelőtt az apák szerepéről Bedő Imre tartott előadást. A gyerekeknek a bukfenc játszóhelyen logikai és ügyességi versenyeket rendeztek. A kilátogatóknak finom ebéddel és süteményekkel kedveskedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában