Frissen Zalából

2021.04.21. 07:00

Újra házhoz szállítják a könyveket Hévízen

Egy ideig szünetelt a könyvtári szolgáltatás, de most ismét házhoz viszik a könyveket a fürdővárosban.

Péter B. Árpád

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A szolgáltatás a járvány harmadik hullámának erősödésével, a kormányzati intézkedésekkel összhangban szünetelt az elmúlt hetekben. Egy hete azonban ismét fogadja az igényeket az intézmény. A könyvtárba beiratkozott olvasók telefonon, a nyitvatartási időben, 9-től 16 óráig adhatják le könyvlistájukat, illetve a [email protected] e-mail-címen is fogadják a megrendeléseket.

A délelőtt érkező kéréseket már aznap délután teljesítik a Festetics György Művelődési Központ munkatársai, a délutánonként kért köteteket pedig másnap viszik házhoz. A bent lévő könyvekről az intézmény honlapján, a www.hevizgaleria.hu internetes felületen, a könyvtár fül­re kattintva tájékozódhatnak az olvasók. A könyvtár arra kéri az olvasókat, hogy a csomagok átvételénél fokozott figyelemmel tartsák be a járványügyi előírásokat. Személyes kölcsönzésre továbbra sincs lehetőség, hiszen a közművelődési intézmények egyelőre zárva tartanak országszerte, adott tájékoztatást Hévíz önkormányzata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában