Koronavírus Zalában

2021.04.09. 07:00

Online is be lehet iratkozni a Mesevár Óvodába Lentiben

Idén május 3-án és 4-én írathatják majd be gyermekeiket a szülők a helyi Mesevár Óvodába – olvasható az intézmény nemrégiben közzétett tájékoztatójában, mely a legnépszerűbb közösségi oldalon is megtalálható.

Korosa Titanilla

Fotó: Pixabay

A koronavírus-járvány alatt érvényes korlátozásoknak megfelelően a beiratkozás is az egészségügyi előírások betartásával zajlik. Lehetőség van arra, hogy a szülők személyesen intézzék a beiratkozást a fenti napokon 7 és 17 óra között, ehhez azonban telefonon előre időpontot kell egyeztetni, az intézményben beosztást készítenek a látogatáshoz. Emellett lehetőség lesz online formában is beíratni a gyermekeket, ebben az esetben jelentkezési lapot igényelni kell a Mesevár Óvoda [email protected] email címén.

Várják az intézményben azokat a gyermekeket, akik 2021. augusztus 31-ig betöltik 3. életévüket, valamint azokat, akik 2021. szeptember 1-ig, illetve a nevelési év során lesznek 2,5 évesek és a 2021-22-es nevelési évben igénybe kívánják venni az óvodát. A beíratáshoz több dokumentumra is szükség van, így a gyermek anyakönyvi kivonatára, a lakcímkártyára, a szülő személyi igazolványára, lakcímkártyájára, valamint a gyermek hatósági igazolványára, azaz a taj-kártyájára is.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában