Koronavírus Zalában

2021.04.25. 07:00

Kaj Ádám: az egész társulat vállalta az oltást (videó)

A zalai származású Kaj Ádám jelenleg Esztergomban igazgatja a Babits Mihály Színházat.

Mozsár Eszter

Kaj Ádám, a Babits Mihály Színház igazgatója

Fotó: Kiss Gergely

A társulat a pandémia első hullámakor pedagógusok számára készített versvideókat, könnyítve a középiskolai kötelező olvasmányok befogadását. Tavaly májusban Vörös István Hegel halála című drámájával tartottak karanténbemutatót. Időközben elkészült állandó játszóhelyük, a Bubik Színpad. Most Budapesten, a Déryné központban próbálják a Psyché és Nárcisz című előadást Szemerédi Bernadett főszereplésével. Májustól a Gólyakalifa monodrámát próbálják Bánföldi Szilárddal, így készülnek a Babits-évfordulóra.

Kaj Ádám, a Babits Mihály Színház igazgatója
Fotó: Kiss Gergely

– Leginkább azzal tudjuk meghálálni az egészségügyi dolgozók egy éve tartó áldozatos munkáját, ha magunk részéről megtesszük, amit megtehetünk, tehát regisztrálunk az oltásra – mondta a színházigazgató-rendező, a Pannon Tükör egykori főszerkesztője. – Talán az első hullámnál nem éreztük ennek a kórnak ennyire a tragikus élét, mostanra azonban baráti és ismerősi köreinkben egyre több a szomorú hír, a gyász. Ha minél előbb vissza szeretnénk kapni a normális életünket, akkor az oltás sokat segíthet. Nagyon sok hivatás, foglalkozás megérezte a vírus terjedésének negatív hatását. Fontos, hogy az egészség mellett a munkahelyünk is megmaradhasson.

Nálunk az egész, harmincfős társulat vállalta az oltást, erről egy videót is készítettünk. Reméljük, a zalaegerszegiekkel minél előbb találkozhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában