Koronavírus Zalában

2021.04.18. 11:30

Az oltással elkerülhetők a vírus mutánsai is – Stamler Lajos már megkapta mindkettőt

Stamler Lajos, a nagykanizsai Batthyány-gimnázium művésztanára szerint akik az oltásokat, vagyis a vírus és a baktériumok elleni védelmet az emberek számára biztosítják, azok az életet adják.

Benedek Bálint

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Szakony Attila

- Már megkaptam mind a két orosz vakcinát, véletlenül épp a számomra legszimpatikusabb oltást – fogalmazott a művésztanár. – Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, talán a második tűszúrás helyét egy kicsit jobban érzem. A családom ugyancsak elkötelezett az oltás mellett, a lányaim is vállalták. Ez az egyetlen lehetőség, hogy kilábaljunk ebből a nehéz helyzetből és lekerüljük a betegséget. Azért lenne nagyon fontos, hogy mindenki komolyan vegye az oltást, mert ennek a vírusnak mutánsai vannak, melyek óriási veszélyt jelentenek. A mostani is rendkívüli mértékben fertőz, de ha nem vigyázunk még ennél is súlyosabb variáns jelenhet meg.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap / Archív

Stamler Lajos hozzátette: már elege van a gyerekek nélküli digitális oktatásból. A tanítás lényege az interakcióban van, szeretném a nyugdíj előtti utolsó évemet a fiatalok között tölteni. Ezért lenne jó, ha azok a tanár kollégák, akik még nem regisztráltak, változtassanak a döntésükön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában