interakció

2021.03.02. 13:00

Konzultációra is lehetőség nyílik a kanizsai online előadások közben

A Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete Nő az erő! című nyertes projektjének előadásai a koronavírus-járvány idején is folytatódnak. Színes szakmai és motivációs programkínálat várja az érdeklődőket a világhálón.

Benedek Bálint

Szőlősi Márta

Fotó: Zh Archívum

A projektnek köszönhetően korábban is sok programmal találkozhattak a megyében az érdeklődők, de a vírushelyzet a Vöröskereszt számára is új kihívást jelentett.

Szőlősi Márta
Fotó: Zh Archívum

– Azt szerettük volna, hogy ne vesszenek el a források és a programok, így nem volt más választásunk, mint alkalmazkodni a bezárkózottsághoz és áthelyezni a rendezvényeinket az online térbe – mondta Szőlősi Márta szakmai vezető. – Próbáljuk úgy megtartani a programokat, hogy megőrizzünk valamit az élő rendezvények élményéből, ugyanakkor magas minőséget kapjanak a nézők. Az előadások előre felvettek, viszont az előadóink a program teljes ideje alatt jelen vannak az online előadótermünkben. Az előadás mellett futó chatablakban is lehet kérdezni vagy a többi jelenlévővel konzultálni.

A cél alapvetően az, hogy minél több eszközzel segítsék a nők munkaerő-piaci helytállását. A témák között szerepel például a stílus mint az önbizalom egyik alapvető építőköve.

Legközelebb március 12-én, pénteken 11 órakor Vida Ágnes pszichológus Másodállásból főállás címmel tart online előadást a Facebookon keresztül is elérhető projekt keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában