Leszerepelt

2021.03.11. 07:00

Bene Csaba: Az ügyvezető visszafordíthatatlan mélységekbe taszította a kanizsai közmédiát

A Kanizsa Médiaház online felületén megjelent „Kanizsa az országos sajtóban” címmel átvett névtelen, a polgármesteri hivatal női dolgozóit becsmérlő, lejárató irományról és ezzel kapcsolatban Tar Mihály ügyvezető felelősségéről mondta el véleményét szerdán Bene Csaba, a kanizsai Fidesz elnökségi tagja.

Pásztor András

Bene Csaba: Az ügyvezető visszafordíthatatlan mélységekbe taszította a kanizsai közmédiát

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

– Tar Mihály, az ÉVE-frakció szócsöveként működő Kanizsa Médiaház ügyvezetője hosszú hónapok szégyenteljes tevékenységét követően a minap visszafordíthatatlan mélységekbe taszította önmagát, de ami valóban mindannyiunknak fontos, a kanizsai közmédiát is – fogalmazott sajtótájékoztatóján Bene Csaba. – Az eddigi sok hiba, helyreigazítási kötelezettség és vezetői kötelezettségeinek elszabotálása után kedden „Kanizsa az országos sajtóban” címmel egy névtelen, impresszum nélküli oldal irományát közölték a város által fenntartott online felületen, amiben álhírek segítségével védtelen, a hivatalban dolgozó hölgyeket alázott meg nyilvánosan, akik ráadásul nem is közszereplők.

Bene Csaba: Az ügyvezető visszafordíthatatlan mélységekbe taszította a kanizsai közmédiát
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Bene Csaba hozzátette: utólag Tar Mihály mentegetőzik, hogy nem ő volt, nem is tudott a dologról, a saját meg nem nevezett kollégái bűnének tudja be az egész ügyet. Odáig süllyed, hogy a meggondolatlan, vállalhatatlan kritikáit, véleményét nem vállalva, másra tolná a felelősséget. Azonban egy a baloldalt bármi áron kiszolgáló embertől mindez hiteltelen.

Bene Csaba arra is emlékeztetett, hogy az önkormányzati tulajdonú céget éves szinten 100 millió forintból tartja fenn a város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában