Koronavírus Zalában

2021.02.11. 08:14

Tirol egy része zár alatt, kanizsai véleménnyel

Ausländerin-magyar NŐK Ausztriában elnevezésű Facebook csoport az osztrák kormányra hivatkozva arról számolt be, hogy február 12-től, vagyis péntektől az osztrák kormány új intézkedéseket vezet be.

Benedek Bálint

Fotó: pixabay.com

A koronavírus dél-afrikai mutációjának megfékezése miatt Tirolt lezárt területnek nyilvánítja és a tartományból a kiutazás csak negatív teszttel lehetséges. Egyelőre a rendelet 10 napig lesz érvényben és Kelet-Tirolra nem vonatkozik.

Egy Tirolban dolgozó kanizsai hölggyel sikerült beszélnünk, aki elmondta: mindenhol ingyenes teszt állomások vannak, így minden nap lehetne térítésmentesen teszteltetni, ha szeretnénk. A vírus mutációjával érvelnek, miközben néhány napja Tirolban volt a második legalacsonyabb fertőzött szám egész Ausztriában.

Kapcsolódó tartalom:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/mutatjuk-hogyan-vizsgazott-az-uj-hataratlepesi-rendszer-ket-vas-megyei-hataratkelonel-4924378/

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/negativ-teszt-regisztracio-szigoritanak-a-hatarellenorzeseken-ausztriaban-4919056/

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában