Az év turisztikai települése

2021.02.02. 07:00

Postán érkezett Hévízre a turisztikai elismerés

A járványhelyzet miatt postán érkezett meg a fürdővárosba „Az év turisztikai települése” díj, amelyet az elmúlt év végén ítéltek Hévíznek, ahol idén folytatódnak a fejlesztések, nagyberuházások, így a termelői piac korszerűsítése, illetve az új buszpályaudvar kialakítása.

Péter B. Árpád

Értékelték a város teljesítményét. Papp Gábor és Pálffy Tamás a díjjal és az oklevéllel Fotó: Péter B. Árpád

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Szállás.hu rangos elismerését a portálon lévő 1,5 millió vendégértékelés és szakemberek véleménye alapján kapta meg Hévíz 2020-ban nyújtott teljesítményéért. A hagyományos gála ezúttal elmaradt, a nyerteseket, díjazottakat online közvetítésben jelentették be. Az oklevelet és a díszes plakettet a napokban Papp Gábor polgármester és Pálffy Tamás, a Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át. Hangsúlyozták, a város büszke arra, hogy az utazók, vendégek véleménye alapján tavaly Hévíz nyújtotta a legnagyobb élményt Magyarország települései közül.

Értékelték a város teljesítményét. Papp Gábor és Pálffy Tamás a díjjal és az oklevéllel Fotó: Péter B. Árpád

– Köszönjük minden Hévízért dolgozó szakembernek, hiszen ez az eredmény az ő munkájukat dicséri. Minden szobaasszonynak, vendéglátósnak, animátornak, masszőrnek, orvosnak, recepciósnak, úszómesternek, pincérnek, cukrásznak, kereskedőnek…, és mindenkinek, aki napról napra szebbé tette a hévízi vendégek pihenését. Ez a díj az ő elismerésük – fogalmazta meg Papp Gábor

polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában