Koronavírus Zalában

2021.02.03. 09:45

Ausztriába ingázók figyelmébe – ingyenes tesztpontok nyíltak Burgenlandban

Február 8-ától az Ausztriába ingázóknak hetente negatív antigén/PCR-tesztet kell bemutatniuk.

kisalföld.hu

Debrecen, 2021. január 3. Mintát vesz a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet munkatársa a köznevelésben dolgozók koronavírus-tesztelésén az intézet fogászati ügyeletének épületében 2021. január 3-án. MTI/Czeglédi Zsolt *** Local Caption *** Pesti Állatkert (1866–1873); Budapesti Állatkert (1873–1907); Székesfõvárosi Állatkert (1907–1912); Székesfõvárosi Állat- és Növénykert / Budapest Székesfõváros Állat- és Növénykertje (1912–1948); Budapest Fõváros Állat- és Növénykertje (1948–2001); Fõvárosi Állat- és Növénykert (2001-)

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Burgenland területén ingyenes koronavírus-tesztelési lehetőséget nyújtanak azoknak a magyaroknak is, akik rendelkeznek ausztriai lakcímmel, vagy ausztriai munkáltatói igazolással – írja a Sopronmédia.hu a Mehrsprachige Beratung közösségi oldalra hivatkozva.

Burgenland tartományban hét helyszínen van 7 és 20 óra között ingyenes tesztlehetőség. A tesztre jelentkezni online időpont-foglalással lehet.

A gyorstesztre bárki jelentkezhet, aki ausztriai lakcímmel vagy ausztriai munkáltatói papírokkal rendelkezik. Az online jelentkezésnél meg kell adni a személyes adatokat, e-card számot (SV-Nr.) illetve lakcímet. Ingázók esetén jelentkezésnél a lakcím rovatban a munkáltató címét kell megadni.

Bővebb információkat ide kattintva olvashatnak.

Kiemelt kép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában