farsang

2021.02.24. 09:00

A Tankfiú lett az első az online jelmezversenyen

Ötletes, mókás jelmezekről készült videókkal neveztek a zalaiak a Festetics György Művelődési Központ online farsangi versenyére. Az első díjat egy hévízi fiatalembernek ítélte a zsűri.

Péter B. Árpád

A Tankfiú, Józsvai Péter jelmeze nagy sikert aratott

Fotó: ZH

Hermann Katalin igazgató felidézte, jó ideje szerveznek télbúcsúztató rendezvényeket Hévízen, amelyekre a város intézményeinek dolgozói is nagy számban maskarát, jelmezt öltenek, hogy középkori hangulattal töltsék meg Hévíz belvárosát. A járvány és a szabályok miatt idén ez elmaradt, de nem akarták, hogy farsangi mulatság nélkül maradjon a város. Ezért született meg az online viadal ötlete, amelyre rövid, akár verssel, énekkel színesített videókkal nevezhettek az érdeklődők.

A Tankfiú, Józsvai Péter jelmeze nagy sikert aratott
Fotó: ZH

A zsűri értékelése alapján a hévízi fiatal, Józsvai Péter végzett az első helyen, aki tanknak öltözött; a míves darabot szülei és nagyszülei készítették. Őt Szokolné Lang Aranka követi, a kanizsai asszony három videóval is megörvendeztette az ítészeket. A harmadik Szalainé Gájer Bernadett lett, aki Batman nőként ejtette ámulatba a szervezőket s a bírálóbizottság tagjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában