Koronavírus Zalában

2021.01.23. 11:30

Soós Zoltán: Biztonságot adhat az embereknek a vakcina

Az építőiparban a koronavírus-járvány alatt sem állt le az élet. Soós Zoltán építész, a Zalaber Vállalkozási Kft. ügyvezetője munkája során rengeteg emberrel kerül kapcsolatba, így egyértelmű volt, hogy kérje a védőoltást.

Jóna István

Soós Zoltán Fotó: ZH–Archívum/Pezzetta

A szakember két szempontból is érintett, hiszen elmúlt 60 éves, másfelől a felesége az egészségügyben dolgozik, aki már meg is kapta a védőoltás első adagját.

Soós Zoltán Fotó: ZH–Archívum/Pezzetta

– Felelősen gondolkodom, mivel nap mint nap sok emberrel találkozom, a közvetlen kollégáimon kívül is. A munkatársaimat is arra buzdítom, hogy kérjék a védőoltást, ami biztonságot adhat nekik és családjuknak. Szerencsésnek érzem magam, mivel a családomat gyakorlatilag teljesen elkerülte eddig a betegség, de az ismerőseim között többen voltak, akik két-három hétig kórházi kezelésre szorultak, vagy lélegeztetőgépre kényszerültek.

Soós Zoltán úgy látja, hogy csak felületesen tájékozódnak az emberek, és nem ismerik a különböző vakcinák közti különbségeket. A környezetében megoszlanak a vélemények a védőoltással kapcsolatban, de azt tanácsolja, hogy mérlegeljenek, és vegyék igénybe az oltást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában