Az önkormányzati képviselők juttatják el

2021.01.15. 11:00

Elkészült Lenti naptára

A hagyományoknak megfelelően idén is elkészült a város naptára, a megszokott igényes kivitelben. A napokban juttatják el a kiadványokat az önkormányzati képviselők a település lakóihoz.

Korosa Titanilla

Horváth László polgármester mutatja a naptárat

Fotó: Korosa

Horváth László polgármester mutatta be a város 2021-es naptárát e hét közepén.

– Ahogy a korábbi években is megszokhatták az itt élők, idén is van városunknak saját naptára, a hagyományos, színes formátumban – mondta Horváth László. – Minden hónaphoz tartozik egy, az évszaknak megfelelő témájú fotó a településről, illetve, mivel meditációs naptárnak nevezzük, ezért minden oldalon olvashatnak egy-egy verset is helyi, illetve környékbeli költők tollából.

Horváth László polgármester mutatja a naptárat
Fotó: Korosa

A naptárban megjelenő fotókat helyi amatőr fotósok készítették, ezek Lenti különböző területeit, természeti környezetét, épületeit, turisztikai nevezetességeit és létesítményeit mutatják be. Külön figyelmet fordítottak a kiválasztásnál a fejlesztésekre, a képek egy része megvalósult, vagy folyamatban lévő beruházásokhoz köthető.

A polgármester hozzátette, hogy a városi naptár 2 ezer példányban készült el ez évben is a város napjára, ám a január elején tartandó városnapi ünnepséget most a koronavírus-járvány okozta korlátozások miatt nem tudták megtartani, így a helyiek sem tudták átvenni a naptárakat az ünnepi műsort követően. A rendkívüli helyzetben a járványügyi szabályok betartása mellett az önkormányzati képviselők már a napokban elkezdték kiosztani a naptárakat a városban és a városrészekben élő családoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában