összefoglaló

2020.12.06. 15:30

ZTE FC siker, hóesés és súlyos baleset – Ezeket olvastátok a héten!

Ismét egy mozgalmas hét van mögöttünk! Mutatjuk, melyek voltak a legfontosabb történések!

zaol.hu

Megérkezett Zalába az első hó!

Tudjuk, mégiscsak december van, de sokaknak okoz örömet (és néhányunknak fejfájást) az első hó eljövetele. Idén nem sokat váratott magára, hiszen december másodikán már meg is érkezett hozzánk. Munkatársaink és olvasóink is lelkesen küldték a jobbnál-jobb képeket és videókat szerte a megyéből. Erről szóló cikkünket ide kattintva találja!

 

Súlyos baleset a 74-es főúton

Csütörtökön reggel a nem sokkal nyolc óra előtt három személygépkocsi ütközött össze Zalaegerszeg határában. A 74-es úton Egervár felől Zalaegerszeg irányába tartott Suzuki Swift típusú személygépkocsival egy 65 éves gersekaráti nő. Elérve a 76-os út kereszteződéséhez az elsőbbség megadása nélkül hajtott ki és balra kanyarodott a főútra, ekkor ütközött össze a város felől érkező, 37 éves pusztamagyaródi férfi által vezetett Fiat személygépkocsival. A balesetben a gersekaráti nő könnyebben, 67 éves férfi utasa súlyosan sérült meg. Részletek itt.

Fejlesztések Zalaegerszegen

Az elmúlt héten számtalan fejlesztésről számoltunk be, melyek érintik Zalaegerszeget. A két legnagyobb volumenű hír, hogy megkezdték a Keresztury tér felújítását, valamint a piac és a stadion közelében 97 férőhelyes parkolót építenek a Modern Városok Program (MVP) városrehabilitációs elemének pályázati támogatásából.

A ZTE FC megnyerte a „szezon mérkőzését

Nagyszerűen alakult a szombat délutáni mérkőzés, ahol a ZTE FC NB I-es labdarúgó csapata a Mezőkövesdet fogadta. A forduló előtt mindkét csapat ugyanannyi ponttal (11) rendelkezett, így a találkozó végkimenetele különösen fontos volt. A zalaiak játékára nem lehetett panasz, végül meg is nyerték a „szezon mérkőzését”! Cikkünket itt találja!

 

Elhunyt Dékány Endre

Szerdán 68 éves korában szerdán elhunyt a Zalaegerszegért Díjas Dékány Endre, volt önkormányzati képviselő. Halálhírét Balaicz Zoltán jelentette be a közösségi médiában. Cikkünket itt olvashatja el.

Ideiglenesen felfüggesztette működését a Hévízi Tófürdő

A zárás oka természetesen a koronavírus. A fürdő december elsején zárta be kapuit a vendégek előtt, s várhatóan december 12-én nyitnak majd ki újra. A részletekről itt olvashat bővebben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában