Tündérszépek

2020.12.29. 20:00

Wéber Petra a Tündérszépek által vált magabiztosabbá

Önbizalmat kapott és megtanult mosolyogni. A nagykanizsai Wéber Petra még 2019-ben a Tündérszépek országos szépségversenyen szerzett harmadik helyezést. Szerinte a pozitív megerősítésre minden lánynak szüksége van.

Benedek Bálint

Petra korábban soha nem gondolt arra, hogy esélye lenne egy szépségmustra mezőnyében. Amikor meglátta a Tündérszépek országos szépségverseny kiírását érdekesnek találta ugyan, s kihívást is látott benne, ám kellő bátorság híján lemondott róla. Aztán családja, barátai és ismerősei biztatására, ha nagy nehezen is, de eldöntötte: kitölti a regisztrációt és a Zalai Hírlap szerkesztősége által biztosított stúdiófotózást választja.

– Gyorsan pörögtek az események, nagyon izgultam a fényképezés előtt, hiszen profi fotós objektíve előtt addig még soha nem pózoltam – emlékezett vissza a most 23 éves hölgy. – Viszont a profi stáb, élükön Pezzetta Umberto fotóriporterrel barátságos légkört alakított ki. Fellazultam, jó hangulatban kitűnő felvételek készültek, különösen a bikinis képek tetszettek, az újság hasábjain és az internetes oldalon is jól mutattak. Akkor már örültem, hogy bevállaltam a viadalt, s csatlakoztam a mezőnyhöz.

A bájos kanizsai lánynak még több erőt adott, amikor látta, hogy az internetes szavazóknak is tetszenek a fotói. Az pedig büszkeséggel töltötte el, amikor kiderült számára, hogy a szakértőkből álló zsűri juttatta tovább a régiós fordulóba. Sőt onnantól kezdve minden fordulóban a szavazóbizottság kedvence lett, így juthatott el az országos döntőig.

– A vetélytársaim csinosak voltak, s mindegyikőjük mosolygósan, pozitív kisugárzással lépett a kifutóra – fogalmazott. – Én viszont talán az izgalom miatt is meglehetősen komolyan, mint egy modell, érzelmek nélkül vonultam fel. Egyébként soha nem voltam az a mosolygós fajta, a többieket látva érzékeltem, hogy ez talán hiba lehet. Ekkor eldöntöttem, hogy megpróbálok boldogsággal az arcomon kilépni az ítészek elé. Bejött. A mosoly felszabadított, valamint még nagyobb magabiztossággal töltött fel. Lehet, hogyha előbb kapcsolok, akkor előkelőbb helyezést is elérhettem volna. Bár azt a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy a dobogóra léphetek. A harmadik hellyel is rengeteg ajándékot kaptam. Többek között a régi telefonomat lecserélhettem egy szuperebbre, amivel megannyi kitűnő képet készíthettem. És a többi nyeremény is igazán jól jött. A különféle értékű vásárlási utalványoknak minden nő örül.

Wéber Petra úgy érzi a Tündérszépek országos szépségverseny valósággal felturbózta az önbizalmát, sokkal magabiztosabb lett, aminek az irodai munkájában és a hétköznapokban is nagy hasznát veszi. Saját példájából merítve pedig azt tanácsolja a lányoknak, hogy bátran nevezzenek, mert az élmények egy életre elkísérik őket.

Jelentkezz te is

Szóval, ha elmúltál már 16, de még nem vagy 30? Akkor jelentkezz országos szépségversenyünkre. Izgalmas fordulók, értékes nyeremények, felkészítő táborok és egyéb meglepetések várnak a nevezőkre. A Tündérszépek 2021 megyei szinten induló, majd regionális fordulókon keresztül országos döntővel záruló szépségverseny. Az indulás feltétele, hogy a nevező hölgy Zala megyében lakjon vagy itt tanuljon vagy innen származzon. A jelentkezők azt is kiválaszthatják, hogy saját portfólióval indulnak a versenyen, vagy igénybe veszik a Zalai Hírlap szerkesztősége által biztosított stúdiófotózást. Utóbbi esetben a személyes adatok és hozzájárulások mellett három képet – egy portréfotót, egy egész alakos ruhás és egy fürdőruhás fotót – kell feltölteniük. A saját portfólióval jelentkezőktől további 10 képet kérünk. A szépségmustrára a www.tunderszepek.hu oldalon március 7-ig várjuk a nevezéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában