életmentés

2020.11.06. 10:59

Nem semmi! Traktorral mentettek meg egy beteg férfit Lispeszentadorjánban

Kistraktor segítségével mentettek egy rosszullétre panaszkodó férfit csütörtök délután a Zala megyei községben. A nem mindennapos esetre dr. Frajna Imre bázakerettyei háziorvos közösségi médiában megjelentetett posztja hívta fel a figyelmünket.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Facebook.com

Mint a falubeliektől megtudtuk, a középkorú férfi otthonában lett rosszul, s mivel állapota súlyosnak tűnt, ezért a földi mentőszemélyzet mellett légimentőket is hívtak hozzá. A helyi adottságok miatt a helikopter azonban csak viszonylag távolabb, a Dózsa úti családi ház mögötti telken tudott leszállni, így a beteget állapotának stabilizálása után – egy hirtelen ötlettől vezérelve – egy háztáji kistraktor pótkocsijára fektetve szállították oda.

Fotó: Facebook.com

„Szép nap volt ez a mai. Még egy kistraktor is segített a beteget a helikopterhez szállítani. Ha látjátok a sárga angyalainkat integessetek nekik! Köszönet letenyei mentősök, köszönet sármelléki mentőhelikopter!” – írta tegnap esti posztjában dr. Frajna Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában