nehéz helyzetben jól jön a segítség

2020.11.19. 07:00

Így segítetek ti – Szociális intézményeket lepett meg ajándékkal Laska Csabáné és csapata

A koronavírus-járvány második hulláma nemcsak Magyarországot, de az egész világot megviseli. Ebben a nehéz időszakban egy-egy kedves gesztus, kis segítség még a szokásosnál is nagyobb jelentőséggel bír.

zaol.hu

A zaol.hu-n nemrég elkezdtük keresni a hétköznapi hősöket, azokat a személyeket, csoportokat, akik bármilyen módon segítenek a nehéz helyzetbe került embertársainkon. Van aki bevásárol idős szomszédjának, s vannak akik maszkot varrnak, de olyanok is akik kis ajándékokkal csalnak mosolyt az emberek arcára.

Laska Csabáné és csapata például egy közösségi hálón működő csoport segítségével szervezett gyűjtést egy szociális intézmény részére. E mellett a „Szívünk és tapsunk – veletek vagyunk egészségügyi és szociális dolgozók” Facebook közösség országos összefogásához is csatlakoztak, melynek lényege, hogy szociális intézmények, hajléktalan szállók, átmeneti otthonok dolgozóit lepjék meg egy-egy aprósággal.

Fotók: Laska Csabáné

A jótékonykodó zalaiak Nagykanizsán három intézménynek okoztak meglepetést, mikor előzetes bejelentés nélkül becsengettek és otthagytak egy kis csomagot a dolgozóknak. A kedves üzenet és sütemény bizonyára nagyon jólesett a dolgozóknak!

Te is segítesz a járvány alatt? Várjuk jelentkezésed és rövid történeted a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában